Start chirojaar 2016

Beste ouders en leden,
Het nieuwe Chirojaar komt er weer aan, en wij hebben er alvast zin in!
Natuurlijk zullen jullie benieuwd zijn wie jullie nieuwe leiders gaan zijn en wanneer de Chiro terug van start gaat, daarom deze brief.
Op 11 september zal onze eerste Chirozondag plaatsvinden van 14:00 tot 17:00, bereid jullie dus alvast maar voor op een spetterende zondag! Het lidgeld en het drankgeld voor het Chirojaar zijn onveranderd gebleven. Het lidgeld bedraagt nog steeds 25 euro, en  drankgeld bedraagt voor het hele Chirojaar 15 euro voor jefkes en speelcub, 30 euro voor rakkers en toppers en 45 euro voor kerels en aspiranten. Wij zouden willen vragen aan alle ouders om dit de eerste Chirozondag cash te betalen. Wij willen jullie alvast danken bij voorbaat.
Zondag 18 september zal het eveneens Chiro zijn van 14:00 tot 17:00. MAAR dan zal er animatie en verschillende attracties worden voorzien tussen 14:00 en 17:00, waar iedereen zich in kan uitleven! Op deze dag zal er ook een kleine infosessie plaatsvinden omstreeks 17:15, waarin we meer uitleg geven over het komende Chirojaar. Na de infosessie wordt voor de laatste keer het verloren gerief tentoongesteld. Dus indien u nog dingen mist, kom dan zeker een kijkje nemen!
Binnenkort komt er ook een nieuwe versie uit van onze enige echte Jeffer, waarin u nog meer informatie kan terugvinden over het verloop van het komende Chirojaar. Maar wat we zeker al willen meegeven, is dat Sint-Jef vanaf dit jaar nieuwe Chiro T-shirts (€10) krijgt! Deze kan u vanaf 11 september steeds aan de poort verkrijgen vóór 14:00.
Er zal ook terug de mogelijkheid zijn om een chiro trui te passen en bestellen de eerste twee zondagen (11 en 18 september).
Vanaf de derde Chirozondag (25 september) zal de Chiro doorgaan op de normale uren.
Ken je nog iemand die ook heel graag naar de Chiro zou willen komen? Aarzel dan niet om hem te vertellen wat er in deze brief staat en neem hem mee naar de Chiro!
Indien u nog verdere vragen heeft kan u altijd terecht bij:
Bert Lombaert
Tel.: 0472/69 89 09
Groetjes en tot zeer binnenkort,
De leidingsploeg,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s