Next event: Bodega

Wij willen jullie graag allemaal uitnodigen op onze jaarlijkse bodega. Sommigen van jullie zijn misschien nog niet bekend met dit concept, maar voor alle duidelijkheid, dit is geen fuif. Jong en oud kan gezellig iets komen drinken en iets eten in leuke versierde lokalen binnen het thema Italië. We houden dus eigenlijk een soort van café (ook met voldoende stoelen en tafels) met verschillende dranken waar een leuke avond met vrienden en familie kan beleven.

We organiseren dit evenement samen met de meisjeschiro voor ouders, oud-leiders, jongeren en Chirosympathisanten en voor verdere info kan je hieronder verder lezen.

Wanneer is het bodega? Zaterdag 19 november vanaf 20u00.

Waar is het bodega? Emmanuel Rollierstraat 42, Willebroek (bij de meisjeschiro)

Hoeveel kost het? De inkom is volledig GRATIS! Voor drank en het eten vragen we democratische prijzen.

Wat is het thema? Dit jaar zal je bij het binnenkomen van onze lokalen denken dat je op vakantie bent in het wondermooie Italië. Typische specialiteiten vind je terug op de drank- en eetkaart!

Welke drank is er? Cocktails, bieren, wijnen, sterke dranken, cava, frisdranken, … Kortom, wij voorzien voor ieder wat wils! Daarnaast voorzien wij ook iets om te eten voor de mensen dat nog een hongerke hebben.

Aarzel dus niet en zet deze datum alvast in jullie agenda! Nodig ook jullie jullie vrienden en familie uit en samen maken we er een geweldige avond van! Wij kijken er alvast naar uit om jullie te ontvangen 😉

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s