Reünie CHIRO Willebroek, 4 november

Beste vrienden,

Op 4 november is het dan zover. De grote reünie van de Willebroekse chiro’s. Iedereen die ooit iets te maken heeft gehad met Sint-Jef of Chiro Meisjes Willebroek is welkom. Het evenement zal doorgaan in de feestzaal in het oud gemeentehuis te Willebroek. We hopen jullie massaal te verwelkomen met een drankje, versnaperingen, een zangstonde en veel meer… Bovendien zal er beeldmateriaal van de volle 80 jaar geschiedenis te zien zijn, want u wist het waarschijnlijk al, wij bestaan 80 jaar. Zet het dus al maar in jullie agenda en hopelijk wordt het een groot succes.

Tot dan

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s