Chiro Sint-Jef @ kerstmarkt Poutrel

Kom gezellig mee genieten van een hapje en een drankje. (17dec. Kerstmarkt Poutrel) 

Op 17 december staan de kerels van onze chiro met een kraampje op de kerstmarkt. Dit ten voordelen van hun kamp om er nog een betere ervaring van te maken. Je kan genieten van een lekkere Amerikaanse Hotdog of een heerlijk soepje. Daarnaast hebben we ook aan de dorstige onder ons gedacht. Naast de gebruikelijke jenever en de chocomelk voor de kindjes zullen er ook Jagerbombs aanwezig zijn.

Ook voor de nodige animatie is gezorgd, zo kan je nageltjeklop komen spelen, een oerdegelijk spel waarbij je een nagel om ter snelst in een blok hout moet slagen. De winnaar maakt natuurlijk kans op een kleine prijs 😉 Lachen en gieren verzekerd.

Kom zeker eens langs om ons te sponseren of gewoon om de gezellige kerstsfeer eens te komen opsnuiven

 

Afbeeldingsresultaat voor kerstman
hohoho

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s