Kiekekermis

Dit weekend is het weer zover. Een nieuwe editie van het lekkerste eetfestijn van België. Je vindt er een uitgebreid assortiment van uitstekende kip gerechten aan een scherpe prijs. Dit om onze Chiro te sponsoren en top animatie voor de leden te kunnen blijven voorzien.

Belangrijk!!

Voor het eerst kan je nu twee dagen komen eten. Zaterdag van vijf tot acht en zondag van half twaalf tot zeven uur zijn jullie meer dan welkom.  Zo hebben jullie meer tijd om langs te komen en kunnen wij een betere service garanderen.

Tot dan!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s