Megakwis “editie feestjaar”

Zoals ieder jaar organiseert onze Chiro de megakwis. Dit jaar staat het echter helemaal in het teken van het feestjaar. Het concept blijft hetzelfde, gezellig samenzijn met je beste kameraden en ondertussen je geheugen opfrissen.

Om mogelijke teleurstellingen te voorkomen raden wij jullie aan goed op voorhand in te schrijven via onderstaande link. De plaatsen zijn beperkt. ook vragen wij u bij de inschrijving 15 euro te storten op het rekeningnummer BE12 3630 6622 7192. Pas dan bent u volledig ingeschreven.

https://l.facebook.com/l.php?u=https%3A%2F%2Fdocs.google.com%2Fforms%2Fd%2Fe%2F1FAIpQLSfUG0pD6_BuwtzSnCK03wmtQUNG8kfn80v6K751fjk6O1h64A%2Fviewform&h=ATNdEKbkZBm3hT9gihF-PXccu_Bu67fGgjW0yAKOxlFQPdz-Z3mfVBsxfMPWOHbnpVNoqnLh2LolRnGF9ijyBUjsViI4KBNsJ-9eLK3dvC3jyfTcI0HTwV0I2cfH7HLMXaNqXA

Tot dan en alvast veel succes 😉

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s