stortingen en inschrijvingen 2018!!

Gezien de vernieuwingen in onze Chiro gaan we in de toekomst enkel nog werken met overschrijvingen, dit heeft betrekking tot alle financiële zaken. We zouden graag zo min mogelijk met contact geld in aanraking komen. Zo worden er mogelijke misverstanden vermeden en is het voor ons veel overzichtelijker. Hieronder vindt je een kleine opsomming van alle informatie die je hoeft te weten.

Alvast bedankt voor jullie begrip.

 

Stortingen

Rekeningnummer: BE10 3630 4591 6204

——-  NAAM_ACHTERNAAM_AFDELING_REDEN_BEDRAG —–

Gelieve deze informatie er steeds aan toe te voegen zodat we het overzicht                            kunnen behouden.

 

Inschrijvingen

Drankregeling

Het systeem is ondertussen al een tijdje in gebruik. Elke afdeling betaalt een bedrag dat overeenkomt met het aantal keer er op zondag mag gedronken worden. Dit ineens voor een heel jaar te kunnen drinken.

Jefkes-Speelclub (1/zondag): 15 euro

Rakkers-Toppers (2/zondag): 30 euro

Kerels-Aspiranten (3/zondag): 45 euro

Lidgeld

Voor ons een heel jaar elke zondag te pletter te amuseren vragen we slechts 25 euro lidgeld. Hiervan gaat 12 naar de verzekering die we afsluiten via Chiro Nationaal. De resterende 13 euro wordt gebruikt om materiaal te kopen, de gebouwen te onderhouden en voor activiteiten tijdens het jaar.

—– Je mag beide samen storten mits een duidelijke vermelding. we zouden graag de                 inschrijvingen sluiten ten laatste tegen 31 oktober 2018.

Truien en T-shirts

De eerste twee zondagen en waarschijnlijk voor het kamp nog eens, is het mogelijk om een nieuwe Chirotrui te bestellen. Deze kosten 30euro. Graag vragen wij jullie om te storten alvorens we ze bestellen. Hier zal een Google spreadsheet van online komen zodat een online bestelling ook mogelijk wordt (op de Chiro zelf zetten wij het er ook jullie in).

Een T-shirt kost 10 euro en kan je gewoon kopen op een chirozondag doorheen het jaar.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s