De Jeffer

Hier vind je een link naar de laatste nieuwe Jeffer, vers van de pers uiteraard!

Ook nog een paar updates: -zondag 19 mei is het een infosessie voor het kamp op onze                                                         chiro, iedereen is meer dan welkom.                                                                                                -Vergeet je zeker ook niet in te schrijven voor het kamp?                                                             deze info vind je allemaal terug in het tabblad BIVAK2019

Veel leesplezier 🙂

Lente jeffer

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s