weer chiro!!!

Beste ouders en leden, We mogen weer naar de Chiro komen. U leest het goed, vanaf dit weekend staan we weer helemaal klaar om fantastische nieuwe momenten te beleven. Echter moeten we nog rekening houden met enkele maatregelen. Om dit in goede banen te leiden maken we twee groepen, de jongste drie afdelingen (jefkes, rakkers, speelclub) hebben Chiro op zaterdag van 14u t.e.m. 17u, voor de oudste drie (toppers, kerels, aspi’s) zijn dit dezelfde uren maar op zondag —> zo kunnen we voldoende spreiding garanderen. Voor rakkers, toppers, kerels en aspiranten is het verplicht om een mondmasker mee te nemen en de social distancing regels (1.5meter afstand) te respecteren! Vergeet dus zeker geen mondmasker mee te nemen! Iedereen mag deelnemen, behalve wie ziek is of wie ziektesymptomen had in de vijf dagen voor de activiteit. Symptomen zijn hoesten, keelpijn, verstopte neus, koorts, diarree, moeilijk ademen. Mensen uit de risicogroep of met ziekte mogen deelnemen als ze een doktersattest kunnen voorleggen of hun ziekte onder controle is door medicatie, bv. bij astma. In bijlage vindt u een groep met risicogroepen. Ouders zijn zelf verantwoordelijk om hun kind al dan niet te laten deelnemen. Wij hebben er alvast ongelofelijk veel zin in en zijn super blij dat we jullie eindelijk gaan terugzien.

Groetjes, Leiding Chiro Sint-Jef

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s