Beste leden, ouders en Chirovrienden

Na een lange maand zonder Chiro, is het eindelijk weer zover. Het begin van het nieuwe Chirojaar en de eerste Chirozondag.

Wij, jullie fantastische (kuch kuch) leiding, kunnen al niet wachten tot het 13 september is. Ja ja, u hoort het goed!! 13 september. Dat is de dag waarop de beste Chiro van het land zijn poorten weer wagenwijd open zet en jullie allemaal weer met open armen ( Ah nee, wacht dat mag niet?!?! Met open ellebogen dan) zal ontvangen.

Zoals jullie ongetwijfeld weten, zijn er nog steeds de maatregelen waarmee we rekening mee moeten houden. We gaan ons Chirojaar starten met bubbels. Maak jullie geen zorgen ouders. Het zijn geen champagnebubbels maar Coronabubbels. Deze bubbels zijn als volgt verdeeld:

                • Jefkes, Speelclub en Rakkers worden verwacht van 10u tot 13u

                • Toppers, Kerels en Aspiranten worden verwacht van 14u30 tot 19u voor de toppers en tot 20u voor de Kerels en de Aspiranten

De leiding zal jullie dan ontvangen met hun mondmasker aan en een hoeveelheid desinfecterende gel om U tegen te zeggen. Tijdens de activiteiten is het niet verplicht om een mondmasker te dragen. Wij proberen natuurlijk wel zoveel mogelijk activiteiten buiten te doen en passen onze spelletjes ook aan zodat alles op een zo veilig mogelijke manier kan verlopen. De leden die 12 jaar of ouder zijn nemen hun mondmasker mee, voor moesten zij zich verplaatsen buiten de terreinen van onze Chiro.

Vanwege het befaamde Coronavirus moeten wij ook bijhouden wie er elke zondag onze lokalen betreedt. Daarom werken we met een lijst van alle leden die zich ingeschreven hebben en hun lidgeld betaald hebben. Zo kunnen we makkelijk aanduiden wie er is en wie niet. Wanneer uw zoon nog niet is ingeschreven of het lidgeld nog niet betaald is, kunnen wij u zoon spijtig genoeg niet toelaten op die Chirozondag. Wanneer dit wel in orde is, verwelkomen wij u zoon maar al te graag op onze terreinen.

Hoe kan je je inschrijven: Op de site van onze Chiro (www.chirosintjef.com) en op onze Facebookpagina zal u een Google-forms document kunnen vinden. Wanneer u dit helemaal invult en indient en daarna het lidgeld en het drankgeld van uw zoon overschrijft, zal u van ons een bevestigingsmail ontvangen waarin staat dat u zoon is ingeschreven voor het Chirojaar van 2020 – 2021.  De informatie over het lidgeld en drankgeld staat onderaan in het Google-forms document.

Indien u vragen heeft bij de organisatie van de zondagen of bij de inschrijvingen, kan u ons steeds mailen via chirosintjef@hotmail.com of ons een berichtje sturen via onze Facebookpagina.

Wij kunnen niet wachten om het nieuwe Chirojaar op gang te trappen en wij hopen jullie in grote aantallen te kunnen verwelkomen. Tot de 13de september!!!!!!

Jullie overenthousiaste leidingsploeg 😉

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScBOwKp2eyv88Lc06UqyvimrzpA5FD_K7fd6-h6EhgcwUcakw/viewform

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s