Update kamp 2021

Beste leden en ouders,

De zomer van 2021. Een periode waar iedereen naar uit kijkt. En dit jaar nog eens driedubbel zo hard. Ook wij, de leiding van Chiro Sint-Jef, zijn al aan het dromen van die twee maanden zomervakantie. Zoals jullie allemaal weten valt ons bangelijk kamp ook in deze twee maanden. Wij maken hierbij dus bekend dat ons kamp doorgaat van 18 juli tot en met 7 augustus.

Dit is spijtig genoeg momenteel ook alles wat we kunnen bieden als Chiro. Door het Corona-virus is er nog heel wat onduidelijkheid over ten eerste of het kamp wel zal kunnen doorgaan en ten tweede hoe het kamp eruit zal zien (bubbels of geen bubbels) wanneer het zou mogen doorgaan. U kan er op rekenen dat wij u hier steeds van op de hoogte zullen houden.

Nog even duidelijk stellen: Als het kamp door kan gaan, dan gaat het door van 18 juli tot en met 7 augustus. Maar of het kamp door kan gaan is dus nog NIET zeker. Wij hopen dat dit al wat duidelijkheid kan scheppen. Bij vragen kan u ons altijd contacteren via dit emailadres of via onze Facebookpagina. Om af te sluiten hopen wij als leidingsploeg dat wij jullie deze zomer in grote getallen kunnen ontvangen in de Kastelse bossen en dat we een normaal maar bangelijk kamp kunnen beleven. Een dikke (virtuele) knuffel, Chiro Sint-Jef

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s