Bivak 2023

Bivak informatie:

Alle benodigde informatie vindt u in onderstaande bestanden:
De inschrijvingsbrief bevat info over de prijzen en hoe u deze moet betalen.

Als u nog verdere vragen zou hebben dan mag u zeker iemand van de leidingsploeg hierover contacteren of aanspreken op een zondag.

Afbetalingsplan:

Beste ouders

Zoals elk jaar zal het kamp plaatsvinden in Kasterlee. We zullen ook nog steeds 3 weken op kamp gaan. Ook dit is niet veranderd! 

Het kamp zal in 2023 doorgaan van 23 juli tot 12 augustus. —–> SAVE THE DATE!!!!

Dit jaar lanceren we wel iets nieuws. We hebben voor het kamp een afbetalingsplan opgesteld! Dit houdt in dat mensen vanaf dit jaar elke maand een deel van het bedrag voor het kamp kunnen afbetalen. Dit start vanaf januari en loopt tot juni. Elke maand betaalt men dan een vast bedrag (dit is bepaald per periode dat je kind(eren) mee op kamp zou(den) gaan). Dit omvat wel niet heel het bedrag. In juli laten we dan nog weten welk resterend bedrag er nog gestort moet worden. Hieronder vindt u een tabel voor de bedragen (voor 1 kind). Deze tabel is gemaakt op basis van de prijs van vorig jaar. De prijzen van dit jaar weten we nog niet en kunnen dus nog verschillen van deze prijzen. Dit zal dus nog een invloed hebben op het resterend bedrag dat in juli zal betaald moet worden.

onderstaande prijzen zijn van het afbetalingsplan (De uiteindelijke prijzen vind u boven op deze pagina)

Periode Totale prijs (nog niet officiële prijzen van dit jaar) Prijs/maand Vermoedelijk  resterend bedrag 
Week 1 € 143 € 20 € 23 
Week 2 € 143 € 20 € 23 
Week 3 € 124 € 15 € 34 
Week 1 & 2 € 263 € 40 € 23 
Week 2 & 3 € 245 € 35  € 35 
Week 1 & 3 € 230 € 35 € 20 
Week 1, 2 & 3 € 352 € 50 € 52 

Als u interesse heeft om van dit afbetalingsplan gebruik te maken, stuur ons dan een mailtje op chirosintjef@hotmail.com. We hebben hier een duidelijk overzicht van nodig dus enkel mensen die ons een mail sturen dat ze hier gebruik van willen maken, kunnen hier dan ook effectief gebruik van maken. Als u hier liever iemand persoonlijk over aanspreekt, kan u steeds vragen naar leiders Yassine (0467 09 11 61) & Warre (0470 32 53 89).

Wij hopen dat we hierdoor nog meer leden kunnen meekrijgen op ons bangelijk kamp. Bij deze dan ook nog eens een vriendelijke oproep om je kinderen zoveel mogelijk mee te sturen want hoe meer zielen, hoe meer vreugd 😉!

Met vriendelijk groeten, 

Leiding Chiro Sint-Jef

(PS: Stel dat u al verschillende afbetalingen gedaan heeft en het blijkt dat uw kind toch niet mee kan of een week minder mee kan, wordt het geld dat hier reeds voor betaald werd teruggestort.)