Eerste chirozondag van het feestjaar 2022

Beste Sint-Jeffers

Jullie hebben lang genoeg moeten wachten. Aanschouw het eerste berichtje van het nieuwe chirojaar. Het zal weer een spetterend jaar worden, dat is al zeker! Om dit nieuwe jaar op gang te trappen, nodigen wij jullie allemaal uit op 18 september voor onze eerste Chirozondag.

Deze zondag hebben alle groepen uitzonderlijk gedaan om 17u.

Dit jaar is voor onze Chiro ook een speciaal jaar. Chiro Willebroek wordt dit jaar namelijk 85 jaar!!! (Waaaaatttt ????!! 😮😮). Om dit te vieren zullen er doorheen het hele chirojaar verschillende evenementen plaatsvinden. Het eerste evenement is meteen een schot in de roos: de Openingsbar + reünie!! Dit gaat door op 24 september. Verdere info hierover volgt nog. Wij hopen jullie daar in grote getallen te mogen ontvangen.

Wij hebben er alvast super veel zin in en wij vermoeden jullie ook. Laat ons er samen een jaar vol met vriendschap, feest en spelplezier van maken!! We zien jullie de 18de 😁

Dikke kussen,

Leiding Chiro Sint-Jef