Zondag zwemmen!

Dag beste vrienden!

!!! NOTE !!! — Dit bericht is enkel voor: “Speelclub, Rakkers, Toppers & Kerels”.

Komende zondag (26 maart 2017) gaat Chiro Sint-Jef zwemmen in het zwembad in Lier! Alle leden van bovenstaand vermelde afdelingen moeten dus een handdoek, aanpassende zwembroek, 5 euro en eventueel slippers voor in de douche meenemen.

Wij zijn ook op zoek naar vervoer, dus alle ouders, broers, zussen, tantes en nonkels met een rijbewijs en een auto zijn welkom! Als je al zeker bent dat je kan rijden gelieve dan een seintje te geven aan de leiding van jouw zoon.

Alle zwemmers worden zondag 26/03/17 verwacht om 13:15.

Tot dan!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s