kiekenkermis 2022

Het is weeral tijd voor een nieuwe editie van de culinaire kiekekermis. Dit jaar kan je zelfs dubbel zo hard genieten. Je kan nu niet alleen op zondag komen smullen van onze heerlijke gerechten maar ook op zaterdag.
Zaterdag 12 maart zijn jullie welkom tussen 17:00 en 20:00 en zondag 13 maart tussen 11:30 en 19:00. Kippenkroketten, kippenfilets of een stuk gebraden kip, je kan het allemaal krijgen. Als je niet zo’n pure kip liefhebber bent, kan je nog steeds vol-au-vent of het vegetarisch menu bestellen en daarna genieten van een lekker ijsje of een warme koffie.
We hopen u en al uw familieleden, vrienden of collega’s 12 en 13 maart te ontvangen in zaal De Twijg, August van Landeghemstraat 115, 2830 Willebroek.

De vegetarische menu wordt nog later meegedeeld.

voor meer info, klik hier

Tot binnenkort,
Chiro Sint-Jef Willebroek