Snoepjes for life

Zondag 13 november doen de drie jongste afdelingen van Chiro Sint-Jef een actie voor Music for life ten voordele van “Make-A-Wish Belgium – Vlaanderen”.  Tijdens deze actie zullen de jefkes, speelclub en rakkers zoveel mogelijk snoepjes en wenskaarten for life verkopen om een zo groot mogelijk bedrag bijeen te sprokkelen. Dat geld gaan we dan tijdens de Warmste Week in De Schorre in Boom doneren aan de organisatie Make-A-Wish. Voor meer info over Make-A-Wish, klik hier.

Helpende handen zijn altijd welkom. Wij zoeken nog vrijwilligers om op zondag 13 november met de  auto rond te rijden met de zakken snoep wanneer onze kleine Sint-Jeffers van deur tot deur snoepjes en wenskaarten verkopen. Ook voor het maken van snoepzakjes is een helpende hand altijd welkom. Vanaf 13u kan je ons komen helpen met het vullen van de snoepzakjes op onze chiro!

Hopelijk tot dan!
Voor verdere vragen mag je altijd mailen naar arne.vanbeveren@gmail.com

Groetjes

Joris, Jonas, Khana, Bram, Johan, Niels, Nicolas en Taki

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s